چگونه می توان از سابقه جستجوی Google My Activity خود با رمز عبور محافظت کرد


اگر تاکنون کنجکاو شده اید که بدانید Google در مورد شما چه می داند ، احتمالاً با صفحه فعالیت من آشنا خواهید شد. در اینجا ، Google از سابقه جستجوی شما تا جایی که بوده اید و آنچه در YouTube دیده اید ، ذخیره می کند. در اینجا نحوه محافظت از این اطلاعات حساس در برابر چشم کنجکاو آورده شده است.

در حالی که کاربران Google برای مدتی قادر به مشاهده و حذف سوابق خاص بوده اند ، یا سه گروه فعالیت من را کاملاً مستثنی کرده اند ، اما به هیچ وجه نمی توانیم از این اطلاعات حساس در برابر کسی که Android یا لپ تاپ شما را برداشته است در صورت ورود به سیستم محافظت کنیم. به Chrome.

اکنون ، به لطف به روزرسانی اخیر ، یک لایه امنیتی اضافه شده است که می توانید برای جلوگیری از این امر در حساب Google خود فعال کنید.

این ویژگی – که با کلیک روی “مدیریت تأیید فعالیت من” در صفحه “فعالیت من” می توانید به آن دسترسی پیدا کنید – به شما امکان می دهد با جلوگیری از استفاده کسی از دستگاهتان ، از شبکه ، موقعیت مکانی و سابقه YouTube خود با رمز عبور محافظت کنید ، نگاهی به آنچه که انجام می دهید من به دنبال جایی که بوده اید بوده ام.

Google اظهار داشت که ممکن است سابقه شما همچنان در سایر محصولات Google نمایش داده شود. همچنین مجبور خواهید شد از اطلاعات ورود به سیستم با حساب معمول Google خود استفاده کنید ، بنابراین اگر کسی بدون اجازه شما به حساب شما حمله کند ، از دسترسی شما به صفحه فعالیت من با همان رمز عبور جلوگیری نمی کند.

برای آگاهی از نحوه محافظت با رمز عبور از فعالیت وب ، سابقه مکان و سابقه مرور YouTube در یک دستگاه مشترک ، ادامه مطلب را بخوانید.

همچنین ممکن است به راهنمای ما در صفحه Google My Activity و نحوه بارگیری همه داده های خود از Google علاقه مند باشید.

اگر جدی در محافظت از داده های خود هستید ، حتی در شرکت هایی مانند Google ، باید بهترین راهنمای VPN ما را نیز بررسی کنید.

برای محافظت از فعالیت وب ، سابقه موقعیت مکانی و سابقه YouTube ذخیره شده در صفحه Google My Activity خود ، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • از هر دستگاهی به سیستم حساب Google خود وارد شوید
  • به صفحه فعالیت من بروید
  • روی “مدیریت بررسی فعالیت من” کلیک کنید
  • “نیاز به تأیید اضافی” را انتخاب کنید
  • دفعه بعدی که می خواهید فعالیت خود را در Google مشاهده کنید ، از شما خواسته می شود رمز ورود Google خود را دوباره وارد کنید.



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *