نحوه مخفی کردن به عنوان شماره در اینستاگرام و فیس بوک


فیس بوک و اینستاگرام به کاربران اجازه می دهند تا تعداد اینگونه پست ها را پنهان کنند تا در استفاده از رسانه های اجتماعی “افسرده” شوند. در اینجا نحوه انجام آن آورده شده است.

در حالی که برخی از افراد از تعداد لایک هایی که عکس ها ، فیلم ها و به روزرسانی های وضعیت خود در فیس بوک در اینستاگرام دریافت می کنند لذت می برند ، اما برای دیگران این تجربه می تواند کاملاً بی روح باشد.

فیس بوک و اینستاگرام اکنون به شما امکان می دهند مانند تعداد ارسال ها ، در جمع پنهان شوید ، اگر نسبت به میزان عشق (یا کمبود آن) که پست ها دریافت می کنند ، از خود آگاه هستید. این شرکت می گوید این بدان معنی است که بینندگان می توانند بر روی محتوا تمرکز کنند ، نه بر میزان شناختی که از آن گرفته است.

شرکت های مشترک در روز چهارشنبه در چند پست وبلاگ نوشتند: “ما مخفی کردن را به عنوان سرشماری آزمایش کردیم تا ببینیم آیا می تواند فشار مردم را بر اینستاگرام کاهش دهد.”

وی افزود: آنچه از مردم و كارشناسان شنیدیم این بود كه ندیدن چنین شماری برای برخی مفید و برای دیگران آزار دهنده بود ، خصوصاً به این دلیل كه مردم از چنین شماری برای فهمیدن روند یا محبوبیت استفاده می كنند ، بنابراین ما انتخاب می كنیم.

ممکن است پسندیدن ها و تعداد بازدیدهای پست های فردی و همچنین موارد ساخته شده توسط دیگران را پنهان کنید. این تنظیم در صورت فعال بودن برای کل خبرخوان اعمال خواهد شد.

ممکن است در فید یک اعلان مشاهده کنید ، در این صورت روی گزینه “رفتن به تنظیمات” ضربه بزنید. در غیر این صورت …

  • به نمایه> منو بروید.
  • تنظیمات> حریم خصوصی را انتخاب کنید.
  • گزینه جدید Posts را انتخاب کنید ، که مگر اینکه به روزرسانی روی دستگاه شما قرار بگیرد ، آن را نمی بینید.
  • پنهان کردن پسندیدن و مشاهده شماره را انتخاب کنید.

اگر می خواهید تعداد پسندیدن ها را در یک پست جداگانه پنهان کنید ، سه نقطه بالا و سمت راست تصویر را انتخاب کنید. سپس روی Hide Like Count ضربه بزنید. قبل از ارسال نیز می توانید این کار را در تنظیمات پیشرفته انجام دهید.

  • روی گزینه منو در گوشه پایین سمت راست برنامه ضربه بزنید.
  • روی تنظیمات کلیک کنید و تنظیمات خبرخوان را مشاهده کنید. تعداد واکنشها را انتخاب کنید.
  • کلیدهای «پنهان کردن تعداد واکنش ها» را به «پست های دیگران» و «پست های خودتان» تغییر دهید.

اگر هیچ یک از این گزینه ها احساس راحتی شما نسبت به استفاده از رسانه های اجتماعی را فراهم نمی کند ، در اینجا نحوه حذف فیس بوک و حذف دائمی اینستاگرام آمده است.





منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *