چگونه امروز می توان OnePlus Nord CE 5G را تماشا کرد



OnePlus Nord CE 5G امروز راه اندازی می شود. “CE” به معنای “نسخه اصلی” است و شرکت چینی تلاش می کند تا عناصر اصلی را که باعث جذابیت OnePlus Nord شده است حفظ کند ، در حالی که آن را حتی بیشتر رقابت می کند.

راه اندازی OnePlus Nord CE 5G در اینجا از یوتیوب پخش می شود ، بنابراین هر کسی می تواند مشخصات شرکت و مشخصات کامل آن را مشاهده کند. اگر اکنون به آنجا بروید ، یک ساعت شمارش معکوس مشاهده خواهید کرد ، اما این رویداد باید در 3:00 PM BST یا 10:00 ET / 7am PT برای کسانی که می خواهند از آمریکا بپیوندند شروع شود.

https://www.youtube.com/watch؟v=O9Zuz74MLlc

اگر ترجیح می دهید این رویداد را برای سهولت وب سایت بررسیهای معتمد تماشا کنید ، ما جریان فوق را نیز تعبیه کرده ایم. ساعت 15:00 می بینیم!

معمولاً قبل از راه اندازی تلفن ، به دلیل جریان مداوم نشت و شایعاتی که منجر به روز عرضه می شود ، تصور خوبی از آنچه انتظار داریم را داریم. اما وان پلاس مطمئناً در این امر کمک کرد و مدتی پیش اطلاعات زیادی را فاش کرد.

این شامل یک نگاه واضح به آنچه OnePlus Nord CE 5G به نظر می رسد و یک صفحه تبلیغاتی (که اکنون با Live Stream جایگزین شده است) که نوید یک طرح ضخیم “احمق” با ضخامت 7.9 میلی متر و یک آرایه سه دوربین با استفاده از یک سنسور 64 مگاپیکسلی را می دهد. و همانطور که از نامش پیداست ، مطمئناً با شبکه های 5G سازگار خواهد بود.

سایر درزها ، که توسط OnePlus تحریم نشده اند ، نشان می دهد که این تلفن از همان پردازنده Qualcomm Snapdragon 750G برخوردار است که اخیراً برای تأمین انرژی میان رده فوق العاده سامسونگ Galaxy A52 5G دیده می شود.

اما پیام اصلی که وان پلاس می خواهد از آن استفاده کند این است که “نسخه اصلی” به معنای حفظ ویژگی های اصلی OnePlus Nord اصلی در عین کاهش هزینه ورود است. با توجه به اینکه OnePlus Nord هنگام عرضه در سال گذشته 379 پوند هزینه بسیار معقولی داشت ، ممکن است تا پایان روز رکورد جدیدی در لیست بهترین گوشی های میان رده خود داشته باشیم.



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *